Ta plats i vår serverhall och håll din lagring i Sverige. 

Vår servertjänst är ett bra alternativ för dig som inte vill låsa pengar i dyr hårdvara. Hostingen ger dig möjlighet till skalbarhet och hög säkerhet. Vi ansvarar för drift, underhåll och uppdatering av er server i vår serverpark i Växjö.

Molntjänster
Allt fler program och tjänster erbjuds nu som molntjänster men vi ännu kanske vi inte helt kan släppa behovet av en gemensam terminalserver eller lagring däremot kanske det kan kännas onödigt att investera i en helt egen server med all säkerhet som krävs idag.

Inget blir föråldrat
Vi investerar kontinuerligt i hårdvaran i vår serverhall som ger er dynamisk tilldelning av resurser och möjlighet till obegränsad lagring av företagsdata, information och system. 

Mycket ingår
I vår hosting får du också tillgång till mail och officeprogram genom Microsoft 365. Dessutom säkerställer vi backuptagning på er server och data som lagras på den. Även backup på er mail och er OneDrive ingår.

Våra servrar övervakas på flera olika sätt och ger extra trygghet och varnar när hårdvara går sönder så att detta kan åtgärdas i tid utan stillestånd. 

Vårt antivirusskydd ingår för varje serveranvändare och utöver Microsoft 365 standardskydd ingår även ett extra skydd mot skräppost.

Läs mer om:
Microsoft 365 | Antivirus | Spamskydd | Backup

HUR VET JAG VART MIN DATA LAGRAS?

Det är svårt att hålla koll på vart all data tar vägen. Vi kan ge dig koll. - Kontakta Johan för mer information om vår serverhall och våra molntjänster.

Johan Plahcinski

Johan Plahcinski

Försäljnings­chef & Kundansvarig

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.