Att aktivt jobba med sin IT-säkerhet är ansvarsfullt - och ett måste. Skydda er organisations värdefulla företagsdata, maskin- och programvaror.

Att virus och intrång är några av dagens största hot mot företags IT-miljöer har nog inte undgått någon. Det kan bli dyrt både att återställa data samt dyra stilleståndskostnader på det. Därför tycker vi det är viktigt att alla företag har bra skydd, idag räcker det inte bara med spam- och antivirusskydd. Dessutom är det mer viktigt än någonsin att ha fullständig koll på sin backup. Du måste ha en lösning du kan lita på, helst tre olika.

Du måste ligga steget före
Det gäller att jobba proaktivt med sin IT-säkerhet, det hjälper vi dig gärna med. De yttre hoten kan ibland ligga steget före alla skyddsprodukter på marknaden. Vilka lösningar ni bör ha hos er kollar vi gärna på i samband med ett besök och analys av er verksamhet.

Steg till en säkrare IT-miljö

  1. Grundläggande säkerhet
    Spamskydd, antivirus, köra uppdateringar kontinuerligt, backuper och brandvägg

  2. Kloka säkerhetstillägg
    Tvåstegsinloggningar (MFA), utbildning av användare, tester av backuper

  3. Aktivt säkerhetsarbete
    Företagsidentitetstjänst (Azure AD), krisplan, regelbundna penetrationstester

Skydda alla dina användare och er värdefulla data
Att hålla datorer och servar uppdaterade är inte det svåra i denna kråksång. Men att hålla din IT-miljö och hela din verksamhet säker det kräver tid, rätt utrustning, kunskap och proaktivt arbete. Och du får såklart en hand upp från oss på frågan om hjälp med detta. 

Vill du veta mer om varför användare med grundläggande kunskaper i IT-säkerhet spelar en viktig roll? Läs vår artikel: Så är du en del i er IT-säkerhet.

 

VILL NI ÖKA ER IT-SÄKERHET?

Om ni behöver komma igång med ett strategiskt säkerhetsarbete hjälper Linda er att boka en tid för analys ihop med vår IT-säkerhetsansvarige.

Linda Gabrielsson

Linda Gabrielsson

Säljare & Kund­ansvarig

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.