Jag börjar bli gammal i gemet på Netmine, sedan början av 2014 har jag jobbat här med det roligaste jag vet. I mitt jobb får jag träffa en hel del nya människor och knyta kontakter. Det spelar ingen roll om det är en kämpande enmansföretagare eller en kontaktperson på ett internationellt företag. Det är en otrolig drivkraft att veta att det jag säljer ofta ger en väldigt positiv effekt

Arbete

När Johan är inne på kontoret sitter han alltid instängd på sitt kontor och pratar i telefon eller skriver offerter. Hans raka och enkla stil är något som de allra flest uppskattar. Ibland är bara själva uppenbarelsen av en säljare skrämmande men om det är Johan som kommer kan du vara lugn. Han skulle aldrig sälja på dig något som du inte behöver. Dessutom är han inte så stor, skulle du tröttna på hans prat är det bara att bära iväg honom.

Personligt

Plahcinski är nästintill omöjligt att stava till, likaså att uttala för den oinvigde. På kontoret kallas han JP. Trots förkortningen och hans rakade hår så är Johan långt ifrån en gangster. Även om man inte får säga det så är han är en väldigt fin människa. Men troligtvis är han Sveriges sämsta förlorare. Så om han bjuder in dig till en golfrunda, se då till att han vinner, snälla?

Johan's kompetenser

100%

Räkna ut rätt pris

92%

Bred hårdvarukunskap

5%

Otroligt bra förlorare

Johan Plahcinski

Johan Plahcinski

Försäljnings­chef & Kundansvarig

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken