Om Netmine

Netmine AB är ett IT-konsultbolag och en digitalbyrå under samma tak i Värnamo. Med bred kompetens skapas det techmagi i Netminehuset, det vill vi lova. Det är därför vi kan leverera det mesta inom IT, man kommer långt med teknikkunskaper och kodning minsann.

Vi har en egen serverhall och möjlighet att skapa kundanpassade molntjänster. Men vår största tillgång är såklart att alla IT-tekniker, grafiker, utvecklare, strateger och projektledare sitter i samma hus. Leveransen blir smidig och du får en unik och gränsöverskridande produkt vare sig det gäller e-handel, IoT, IT-säkerhet, webb, IT-infrastruktur, grafisk design eller digital marknadsföring.

Vi växer ständigt men vill för alltid vara jordnära och personliga. Och det här med Personlig IT är något som vi tar väldigt personligt. Vårt arbetssätt bygger på förtroende - inte krångliga avtal med långa bindningstider. Att se varandra i ögonen och ta i hand är vår melodi. Som bevis på detta är vi ett Rekommenderat företag med R-licens vilket är en unik kvalitetsstämpel för företag som står för god affärsetik.

 

Vi bryr oss - om varann och om andra

Med framgång kommer även ansvar, ju mer vi växer desto mer försöker vi ge tillbaka till samhället. Vi sponsrar med hjärtat. Ronald Reagan sa en gång något i stil med att "ingen kan göra allt men alla kan göra något". Det är något vi försöker ta fasta på och i den mån vi kan, också efterleva. Med framgång kommer större möjligheter att hjälpa de i samhället som har det sämre.

Varje år sponsrar vi följande organisationer
Hjärta för barn | Hela Människan | Internationella vännerBarncancerfonden | Ge ett frö | Aktiv skola

Rak

Netmine strävar alltid efter att ha en rak och ärlig kommunikation gentemot kunder och leverantörer. Trovärdighet betyder allt.

 

Relevant

Netmine strävar alltid efter att ge våra kunder en relevant lösning baserat på deras egna förutsättningar, storlek och behov. Det är en av anledningarna till varför Netmine inte jobbar med långa bindningstider.

 

Relation

Netmine strävar alltid efter ett högt förtroende bland våra kunder och leverantörer. Den personliga kontakten är därför något som vi värdesätter

Företagsfakta

Netmine grundades 2003 av Markus Johansson och Peter Enbjärde som idag har ytterligare två delägarkollegor. Om Markus och Peter står för IT-teknik och drift av kunders IT-miljöer så tar Johan Kristins och Tommy Hilding ansvar för att kvoten av mjukvara och kodning uppfylls.

Mycket har såklart hänt sedan starten och om du vill veta exakt vilken färg Markus hade på första tjänstebilen, vad bolaget först hette och vilket namn vi inte fick heta kan du läsa om i Berättelsen om Netmine

Vi är mycket stolta över att driva ett bolag som är ett Rekommenderat företag med R-licens vilket är en unik kvalitetsstämpel för företag som står för god affärsetik.

Under åren som gått har vi även tilldelats några utmärkelser vi är lite extra malliga över:
2022 - Årets Arbetsgivare i Värnamo kommun, utsedd av FSK och Värnamo Näringsliv
2018 - Årets Partnerföretag, utsedd av Campus Värnamo
2013 - Stipendium från Värnamo Näringsliv för vår tillväxtpotential
2013 - Månadens Tillväxtprofil i Januari, utsedd av Värnamo Kommun

4

Delägare

31

Anställda

2003

Startat

34 MILJ

OMSÄTTNING 2020/2021

maj 2022

Netmine - Finnvedens säljkraft presenterade resultatet av Netmines kund EKG. WOW! Vi gör mycket bra verkar det som. Men precis som vi själva känner finns det såklart möjligheter att bli ännu bättre. Tack alla som deltog och hjälper oss i vårt arbete framåt. För att visa att det betyder mycket för oss skänker vi 10.000kr till Cancerfonden.

maj 2022

Anna Ulvatne - Kan vi bara få lov att ta oss en halvsekund och hoppa ett glädjeskutt? Äntligen har vi hittat rätt person som ska sprida teamkänsla och se till att tiden alltid räcker till för våra tekniker. Välkommen till nya rollen som Teamledare Anna, det här kommer bli ungefär hur bra som helst!

april 2022

Netmine - Vi har fått den absolut finaste utmärkelsen man kan få ÅRETS ARBETSGIVARE! Det är inte klokt, vi är überstolta.

januari 2022

Nathanael Derneborg - Ett litet, litet tag så var vårt utvecklingsgäng några fler än teknikgänget. Tur att Nathanael uppenbarade sig och gjorde intryck. Nu är han både anställd och praktikant. Och antalet anställda per avdelning är lika!

januari 2022

Jonathan Westberg - Okej tack Microsoft för att ni ger oss merarbete tur att Jonathan kom och redde upp situationen. Här finns mycket att hugga tag i så vi hinner inta sitta här och snicksnacka tyvärr.

december 2021

Sammanfattning av året - Jaha, ännu ett Covid-år till ända. Aldrig hade vi vågat hoppats på så många stora och roliga projekt. Originaltanken var att vi skulle avvakta med att anställa men efterfrågan blev för stor för att låta bli. 

Under året anställde vi 6 nya netmineare och avslutade noll (0) anställningar. Vi stängde böckerna i juni med en omsättningsökning på 20% sedan förra bokslutet. Vi är så ödmjuka inför det faktum att både kunder och våra anställda verkar gilla oss.

december 2021

Ilias Nikolaidis Olsson - Hur mycket tur kan man ha egentligen? Denna grabb kom till oss, visade lite vad han hade skapat på egen hand, han fick testa på att jobba. Och vi ba: hallå, stopp, stanna! Skriv genast på här!

september 2021

Emma Rolandsdotter - Vår nya Emma hade kunnat vara vår första Emma om vi bara hade haft möjligheten att ta emot henne på praktik den där våren 2017. Nu kommer hon äntligen och kompletterar vårt designgäng som Grafisk Designer. Hade vi ingen tidigare tänker ni? Jodå men Anne jobbar nu mest med UX/UI.

Ladda fler händelser

Jobba på Netmine

Kanske är det här du hittar din framtid? Det finns få ställen som Netmine. Här är vi ett gäng – på riktigt. Vi tror på att man ska ha roligt och må väl på jobbet. Det är grunden till framgång. Läs på om hur det är att ha Netmine som arbetsplats och se våra lediga tjänster.

Kom förbi & ta en kaffe!