Med ett Microsoftkonto kan du, dina medarbetare och era team uppnå mer. Jobba utan begränsningar med de välkända verktygen.

Med Microsoft365 får du olika appar som hjälper dig att prestera på topp, men också tillgång till bra säkerhetstjänster. Du känner säkert redan till de allra flesta verktygen i Office365. De ger er möjlighet att chatta och ha videomöten, dela era dokument med varandra genom lagring i molnet och ta samarbetet till en ny nivå. Med e-post och kalender i dator och mobil så behåller du enkelt kontakten med kunder, leverantörer och kollegor. 

WordExcelPowerPointMicrosoft TeamsOutlookOneDrive

Men det kan var en djungel att veta vilket paket som funkar bäst för dig och din verksamhet, lugn bara lugn, vi hjälper dig. Utifrån era behov hjälps vi åt att välja det som passar för just dig och din verksamhet. Köp ditt abonnemang genom oss och vi hjälper dig med installation, inställningar och givetvis support om det skulle strula en dag. 

Vill du läsa på lite om M365 på egen hand? På Microsofts hemsida finns all viktig information.


Glöm inte att lägga till en backup om du sparar mycket viktigt i din mail och i OneDrive. Läs mer om vår Backup-tjänst för Microsoft 365.

BEHÖVER DU HJÄLP MED ATT VÄLJA RÄTT?

Det finns ett gäng olika abonnemang från Microsoft och ja det kan vara lite svårt att veta vilket just ni behöver. Men du kan vara lugn, jag hjälper dig gärna att reda ut frågetecknen.

Jesper Boson

Jesper Boson

Säljare & Kundansvarig

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.