Att arbeta proaktivt med sin IT-säkerhet är ansvarsfullt - och ett måste. Skydda er organisations värdefulla företagsdata, maskin- och programvaror.

Skanna er IT-miljö och börja jobba proaktivt för att minska intrångsmöjligheterna och risken att någon hackar sig in och saboterar. Dataintrången i Skandinavien uppskattades år 2021 att kosta upp emot 28 miljoner kronor - i snitt.

Du måste ligga steget före
Vi utför sårbarhetsskanningar av Externa IP, Interna IP (interna miljöer) och webbapplikationer. Skanningarna genererar rapporter som gör det möjligt att på ett strategiskt sätt jobba för att få koll på eventuella kritiska säkerhetshål i er IT-miljö. Vi hjälper er såklart med åtgärder löpande eller tar fram långsitikga åtgärdsplaner för ett mer omfattande IT-säkerhetsarbete.

Skanning över tid
Med detta paket skannas målen veckovis. Månadsvis genereras rapporter som skickas till både kund och ansvarig tekniker för kunden på Netmine. Tekniker kommer inom en vecka avhjälpts sårbarheter som rubriceras som kritiska eller högrisk mot timdebitering. Skulle nya kritiska eller högrisk sårbarheter dyka upp i veckoskanningarna mellan månadsrapporterna så får ansvariga tekniker ut detta så det kan åtgärdas. Kunden får en ”trendbaserad” rapport med lite statistik kring vilka sårbarheter som upptäckts, vilka risknivåer sårbarheterna kategoriserats med och statistik över hur sårbarheterna över tid avhjälpts så man verkligen ser att man får valuta för pengarna.

Engångsskanning
Ni kanske har en IT-miljö som inte förändras så mycket då skannar vi en gång och ni får ut en detaljerad rapport över resultatet. Vi kan åtgärda sårbarheter mot vanlig timdebitering.

Vill du veta mer om varför användare med grundläggande kunskaper i IT-säkerhet spelar en viktig roll? Läs vår artikel: IT-säkerhet.

VILL NI ÖKA ER IT-SÄKERHET?

Om ni behöver komma igång med ett strategiskt säkerhetsarbete hjälper Johan P er att boka en tid för analys ihop med vår IT-säkerhetsansvariga.

Johan Plahcinski

Johan Plahcinski

Försäljnings­chef & Kundansvarig

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.