Med all kompetens i huset får ditt utvecklingsprojekt en hög kvalité från start och genom hela sin livslängd. Ett utvecklingsprojekt har egentligen inget mål det är meningen att det ska leva och ständigt utvecklas.

Är ett utvecklingsprojekt lösningen på dina problem? När vi pratar om utveckling menar vi såklart mjukvaruutveckling som är typ samma sak som systemutveckling och ungefär samma sak som apputveckling och i vissa fall kallar man det istället för webbutveckling. Kärt barn har många namn! Så här kan det i alla fall gå till.

Starta ett utvecklingsprojekt
Ibland vet man att man behöver något som gör saker och ting lite lättare men det är inte alls säkert att man vet vad. Oftast finns det ett problem i grunden som man vill ha löst. Detta kan vara nästan vad som helst mellan himmel och jord. Är det svårt att boka dina tågresor genom Europa? Då skulle vi kunna göra en tågbokningssite. Har du ett problem med outnyttjade truckar? Då skulle vi kunna göra ett truck-taxisystem, eller ja, det har vi ju redan gjort men nu förstår du principen.

Vår utvecklingsavdelning - ett komplett gäng
Här finns utvecklare, specialister på inbyggda system, grafiska designers, UX-designers, frontend-utvecklare och digitala strateger. Tillsammans har vi, utan att överdriva, en bred kompetens. I utvecklingsgänget har vi också projektledare som håller koll på möten, planering och avstämningsmöten åt dig. Finns det något att vänta på?

Läs mer om hur ett utvecklingsprojekt hos oss på Netmine kan gå till i denna artikel "Projektet - från början till slut".

ÄR DU SUGEN PÅ ETT EGET UTVECKLINGSPROJEKT?

Har ni något som kan förbättras? - Ganska ofta hjälper olika typer av system, webbsidor eller appar till och skapar en funktion som länge varit efterlängtad. - Kontakta gärna Linda och lufta din idé.

Linda Gabrielsson

Linda Gabrielsson

Säljare & Kund­ansvarig

Kontakt

Vill du veta mer?

Vi är vana vid att inget projekt är det andra likt och vi förstår att det kan finnas många funderingar. Låt oss bena ut dessa.

Vad vill du veta mer om?
Välj ett alternativ eller skriv vad du funderar över
Vi skulle behöva veta lite mer om dig

Det här formuläret samlar in uppgifter så att Netmine AB kan kontakta dig. Läs vår GDPR - Integritetspolicy för mer information.

Jag samtycker till att Netmine AB sparar mina uppgifter

Bekräftelse

Tack, vi har mottagit ditt meddelande!

Vi hör av oss till dig inom kort.
Du är självklart välkommen att kontakta oss direkt på 0370- 155 90 eller kika förbi hos oss på Brogatan 24 i Värnamo och ta en kopp kaffe med oss.