Utveckling

SVETSKOORDINATORN® i ständig utveckling

Mattias Bogren från Svetsutvecklarna lanserade hösten 2018 sitt system och har på kort tid fått ett stort antal användare i detta.

Vi fick under Elmia Subcontractor 2019 stjäla några minuter av Mattias Bogren från Svetsutvecklarna innan hans entré på scenen. Mattias har under hela sitt yrkesverksamma liv jobbat med svetsning, som konstruktör, utbildare, svetsansvarig och revisor av svetskvalitetssystem och just därför har han fått en stor inblick i vilka utmaningar som finns i svetsande verksamheter. Så när han fick en idé som var för bra för att inte dela med sig av resulterade det i ett kvalitetssystem för svetsande verksamheter - SVETS­KOORDINATORN®.

Mattias mål med systemet Svetskoordinatorn var att förmedla svetsinstruktioner till svetsare och skapa ordning på certifieringarna som behövs men det har snabbt utvecklats och blivit en hel digital verktygslåda för svetsande verksamheter. Det senaste tillägget av onlineutbildningar innebär att kunderna nu har ännu lättare att hitta information och den kunskap de söker efter.

Sällan har vi hört om ett bättre mottagande hos en kundgrupp! Egentligen är det inte så svårt att förstå, för man behöver inte gå längre än till sig själv för att inse att det är just tid som är det man önskar sig mer av. Därför är Svetskoordinatorn mitt i prick, kunderna sparar tid på att ha kunskapen i huset och slipper anlita externa konsulter och det har i sin tur kunnat leda till utveckling i kundernas verksamheter.

Wow, wow, wow - säger vi! Stort tack Mattias för allt du lärt oss om svetsning. Vi tycker att det är himla roligt att få jobba ihop med dig och med tanke på att du alltid har nya idéer på lut är vi övertygade om att Svetskoordinatorn snart får ännu fler positiva sidoeffekter för dina kunder.

Mattias Bogren

Mattias Bogren

Svetsingenjör IWE, VD & ägare Svetsutvecklarna

"Netmine har varit en riktigt bra samarbetspartner. Jag hade fördomar om programmerare - det har jag inte längre"

Före

Det är långt ifrån alla relationer som börjar med ett ömsesidigt tycke för varann. I detta fall med Svetsutvecklarna blev vi företaget som valdes bort och de gav uppdraget till en branschkollega. 

Under

Det gick några månader och de kom tillbaka till oss så uppenbarligen hade vi gjort intryck. Vi fick äntligen skriva den där första kodraden i Svetskoordinatorn. Hela tiden i ett mycket nära samarbete med kunden.

Efter

Det har väl egentligen inte blivit något efter, det är verkligen kul med kunder som ser en ständig utveckling i sin produkt. Vi brukar rekommendera att man börjar smått och stegvis bygger vidare, precis som i detta fall.

2018

Utvecklingsstart

1800

användare

100%

KONTROLL

Utforska fler av våra kundcase

Kanske är du sugen på att skriva något om oss? Här nedan finner du det som hänt oss på sistone. Prata gärna med vår marknadskoordinator om du vill får en kommentar.