Hösten 2013 kom jag in i Netminebilden, det blev startskottet för vår utvecklingsavdelning. Sedan dess har projekten varit många och av varierande storlek. Det innebär framtagning av allt från hemsidor och husvagnsappar till spelifiering (eng. gamification) av verksamhetssystem. Nu har jag klivit av kodarspåret och leder nu Netmine på heltid.

Arbete

Johan är en av delägarna och en arbetsmyra utan motstycke och verkligen gillar att driva utvecklingen framåt. Det han inte kan lösa med kod, det är svårlöst. Men om man ger honom lite tid (typ en natt eller två) så kanske även det löser sig. Vi vågar såklart påstå att han hör till en av de bästa systemutvecklarna i Sverige. Just nu sysselsätter han sig främst med IoT-projekt. Där han får saker och ting att prata med mobiler och annat värt att prata med. Vem hade inte älskat att fylla arbetstimmarna så spännande grejer, det som verkligen andas framtid! Vill du prata digitaliseringens möjligheter, då är Johan rätt man!

Personligt

Det fixar sig - det är Johans mantra i livet. Både privat och på jobbet. Men tydligast blir det ändå inför semester och resor. Vi undrar om han någonsin har fixat takboxen med mer än ett par timmars framförhållning. Det är ändå minst ett par gånger om året som denna före detta Chamonix-säsongaren styr bilen till snöigare breddgrader. Det är bräda som gäller, även på sommaren då med ett vindsegel på, åtminstone var det så förr. Nu verkar det vanliga svenssonlivet med sambo, tre barn och hus ändå vara det bästa i livet - med all rätt!

Johan's kompetenser

100%

Koda

99%

Appexpert

7%

Oplanerad tid

Johan Kristins

Johan Kristins

VD & System­utvecklare

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken