Sedan januari 2014 har jag haft min fristad på Netmine. Här får jag användning för min kompetens och utvecklar webbapplikationer och appar samtidigt som jag själv får utvecklas. Härlig kombo! Men det bästa är att få vara med och underlätta för våra kunder i deras vardag.

Arbete

Tommy är sedan 2018 en av de fyra delägarna och tveklöst den med mest erfarenhet på utvecklingsavdelningen men fullärd blir man ju aldrig i denna branschen. Han jobbade många år på Visma innan han längtade tillbaka till det lite mindre, där man får vara med genom hela projektet från start till mål och ha en direkt dialog med slutanvändaren. Han är expert på att se det enkla i det som kan verka komplext. Det är inte för inte som programmen han utvecklar blivit poppis bland kunder som BorgWarner och Spaljisten. Han är verkligen grym - hoppas du också kommer i kontakt med Tommy någon gång!

Personligt

Lika självsäker som han är med kod, är han med hammaren i handen. Det han tar sig för brukar gå från koja till slott på några veckors tid, lite ytrenovering skrämmer inte Tommy minsann. Men när han väl tar lite välförtjänt vila, då är det ofta framför lite golf eller padel men även fotboll går bra. Eller egentligen så funkar all sport! Och på tal om sport, Tommy är en av våra mest flitiga lunchlöpare på kontoret. Han brukar hinna med 6-7km på 30-40 min. Så när fredagen kommer behöver han inte ha dåligt samvete över att njuta av lite god mat och dryck i goda vänners lag. Tommy är den man ska fråga om grilltips!

Tommy's kompetenser

100%

Koda

80%

Projektleda

15%

Svara på mail

Tommy Hilding

Tommy Hilding

System­utvecklare

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken