Jag började jobba som IT-tekniker på Netmine i september 2016. Mina vardagar här är fyllda med teknisk problemlösning, på alla nivåer. Att lösa andras problem får mig att känna mig som en kung för en stund.

Arbete
Att jobba som IT-tekniker kan ibland innebära en ganska hektisk tillvaro. Eftersom att Per är en av de äldre på Netmine blir han ju per automatik den grymmaste av oss. Inget problem känns liksom är för stort! Med sitt engagemang kan du räkna med att inga problem förblir olösta. Och en sak till, Per är en hejare på dokumentation, så grym att flera av hans kunder sparar alla sina lösenord hos honom, verkligen alla!

Personligt
Per har bott i Värnamo sen urminnes tider. Har du vid något tillfälle åkt på en bussresa till någon härlig skidort i Europa kan du ha träffat honom. Per känner man lätt igen genom hans rungande skratt som lätt smittar av sig. Även den suraste gubben i stan får svårt att inte dra på smilbanden. Denna herre är ett levande bevis på att åldern bara är en siffra och han är inte sen in i DJ-båset när tillfälle ges, fråga honom om tips på en go fredagslåtlista!

Per's kompetenser

100%

Räddare i nöden

97%

Kunskap inom Windowsservar

100%

Är en busschaufför med glatt humör

Per Rubensson

Per Rubensson

IT-tekniker

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken