Mitt jobb är det roligaste i hela världen! Jag lär mig något nytt nästan varje dag. Att ha hand om marknadsföringen innebär långt mer än att göra lite annonser och köpa radioreklam. Det jag kämpar med är att göra sånt som ingen annan gör. För att det är roligare att vara ett original, än en kopia.

Arbete
Magda har varit med länge, sedan 2013 och det hon inte har en susning om på Netmine det är nog knappt värt att veta. Eller ja, det tekniska lämnar hon i och för sig gärna till någon annan. För några år sedan var det nästan alltid hon som svarade i vår växel men nu jobbar hon mer åt kund och tar hon fram digitala marknadsföringsstrategier på löpande band. Men att Netmine syns och hörs, är det som ligger henne varmast om hjärtat. Det ska inte vara på vilket sätt som helst heller!

Personligt
Hästtjejer har ofta ett väldigt bra rykte om sig på olika arbetsplatser. Magda är som ni kanske förstår inget undantag. När hon är färdig för dagen är det raka vägen till stallet och sin bruna häst Mozart. Magda är kollegan som alltid har ett stort lager av pepp och uppmuntran till alla som rör sig i närheten av henne, hon kan verkligen det här med att lyfta andra! Förutom det stora hästintresset så cyklar hon i tid och otid, ingen utmaning verkar vara för stor. Denna tjejen verkar klara precis vad som helst!

Speciella arbetsområden

App, webbsida eller e-handel
Utveckling

Mjukvara

Magdalena's kompetenser

90%

Får dina digitala investeringar att ge effekt

100%

Tänka utanför den jäkla boxen

10%

Har lätt att känna sig nöjd

Magdalena Hellman

Magdalena Hellman

Marknads­ansvarig & Marknads­strateg

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken