2020 är inte bara året då mitt band blev med turnébuss utan även året jag blev en Netmineare. Ibland behöver man hoppa och nu tog Netmine emot mig med öppna armar.

Arbete
Johan kommer till oss med lång erfarenhet och breda språkkunskaper, alltså då pratar vi kodning. Om han kan lära dig att beställa öl på din nästa semesterresa får du kolla med honom. Han kommer jobba med de riktigt stora och komplexa projekten, precis så grym är han. Inget problem är för stort för vår nya Johan, ett leende och några tangenttryck senare så är vi i hamn. Kanske lite förskönat men allt känns så enkelt när han pratar.

Personligt
Okej nu kommer vi till biten då vi blir lite malliga över att ha en anställd som finns med på Spotify. Hur coolt! När Johan inte ägnar tid åt att skriva kod till magiska system så sjunger och spelar han bas i bandet Baksug. Googla för Guds skull inte baksug utan tillägget - the band! Och som om det inte vore nog med att han skapar skön musik i baktakt då ska ni se hans löpsteg det går inte baklänges om man säger så! Vi vet faktiskt inte om det finns något som inte glimmrar kring denne herre? Ni avgör!

Johan's kompetenser

91%

Javascript

25%

Spotify

100%

Erfarenhet av utveckling

Johan Hultgren

Johan Hultgren

System­utvecklare

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken