Utveckling

Magasinet: Smartare industrier

Vad behöver du göra för att få en effektivare arbetsdag? Och hur har andra företag gjort? Vi skapade ett magasin för att inspirera till att förbättra och förenkla i er produktionsmiljö. Varsågod, ladda ner ditt ex!

En industriproduktion är en komplex process med många delmoment och mycket intern logistik. Produktionen är ofta förfinad med effektiva maskiner och en noggrant utvecklad arbetsprocess. Den interna logistiken däremot, den är inte alltid lika bra utvecklad. Bra och tydlig kommunikation mellan medarbetare förenklar arbetet för alla!

Därför tog vi på Netmine ihop med Logistikkonsulten Trulog fram ett mycket enkelt system TCS - Truck Call Sytem. Vi vill fortsätta dela med oss av smarta saker och tog fram ett minimagasin för dig som jobbar på ett större bolag inom tillverkningsindustrin.

I vårt minimagasin:

  • Får du reda på hur du löser fem vanliga problem i er produktion.
  • Finns enkla och handfasta tips på hur du du boostar dina kollegor lite extra i deras arbete.
  • Vi delar med oss av några tips på funktionella arbetskläder och även några mer hållbara alternativ.
  • Kan du läsa om hur Elitfönster använder TCS i sin fabrik och ökade effektiviteten samtidigt som man minskade arbetsbelastning och stress.
  • Lär du dig mer om Produktionslyftets verksamhet och hur ett företag har förändrat sitt arbetssätt med hjälp av projektet.

I ett större perspektiv handlar det om att Svensk industri ständigt måste arbeta med att öka sin effektivitet för att vara konkurrenskraftig.

Läs mer magasinet här.

Johan Plahcinski

Johan Plahcinski

Försäljnings­chef & Kundansvarig

Våra nyheter

Kanske är du sugen på att skriva något om oss? Här nedan finner du det som hänt oss på sistone. Prata gärna med vår marknadsanskoordinator om du vill få en kommentar.