Program

Förenkla och strukturera er internlogistik!

Vi vill inte effektivisera. Bara visa dig din verksamhet och strukturera den - effektiviseringen blir en välkommen bieffekt. TCS är ett busenkelt sätt att få koll på internlogistiken!

Trött på att den som skriker högst får hjälp först? Stannar din verksamhet för att material på arbetsstationen tagit slut eller att pallarna blivit fullastade? Bryt mönstret! TCS är ett intuitivt verktyg som löser dessa problem.

Skapa en att-göra-lista som alla har tillgång till och där uppgifterna prioriteras automatiskt i realtid. Följ uppgifterna från att de skapas tills dess att de genomförs. Du sparar in på både truckar och personal, arbetsplatsen blir säkrare och du får historik och statistik som underlag för strategiska beslut.

  • Skapa uppgifter blixtsnabbt
  • Överblicka och hantera uppgifter
  • Följ upp och kontrollera

Pay-off inom ett år
Inom logistikbranschen har vi en erfarenhet av pay-off inom 6-12 månader. Om du vill veta hur vi räknat eller vill få en egen uppskattning kring din verksamhet.

Magdalena Hellman

Marknads­ansvarig & Marknads­strateg

Vill du veta mer om systemet TCS - truck call system? https://truckcall.se

Samarbetet har präglats av ’speed & spirit’. Netmine har överträffat våra förväntningar, lösningarna har haft en grafisk profil som vi inte förväntade oss med vår logga och färg. Spaljisten har kört systemet sedan hösten 2014. Johan Engström, Inköpschef på Spaljisten

Våra nyheter

Kanske är du sugen på att skriva något om oss? Här nedan finner du det som hänt oss på sistone. Prata gärna med vår marknadsanskoordinator om du vill få en kommentar.