Kanske är det här du hittar din framtid? Vi tror på att man ska ha roligt och må väl på jobbet. Det är iallafall grunden till vår framgång.

Netmine som arbetsplats

Hos oss jagar vi inte titlar, här jobbar vi bara med det vi tycker är kul. Precis så. För att det är kul. Att ha roligt på jobbet är inget som är fel, snarare tvärtom. Netmines kontor ska vara en kreativ plats. I vårt alldeles egna hus på Brogatan 24, bara några 100 m från centrum mår vi som vi förtjänar. Vi delar kontor med dem vi jobbar nära. Här har möjlighet att sätta egen prägel om du vill, just för att du ska trivas. Så fort man har tröttnat på skrivbordsarbete kan man fortsätta i våra Fatboys eller i något av våra stylade konferensrum. Och du, fikar i soffan gör du precis när du vill.

 

Vad kan jag jobba med?

Våra huvudsakliga konsultområden är IT-teknik och systemutveckling och där är vi alltid intresserade av dig som passar in i profilen. Vi är som vilket företag som helst och behöver övrig kompetens som driver företaget framåt. Vår plan är att fortsätta expandera de kommande åren och vi är intresserade av dig som kan jobba inom systemutveckling, IT-teknik, försäljning, projektledning reklam och marknadsföring, HR samt ekonomi. Våra dörrar är alltid öppna, utom ytterdörren, den är låst men försedd med ringklocka – så kom förbi, ta en kaffe och snacka en stund med oss!

 

Markus Johansson

VD & IT-tekniker

Att jobba på Netmine

Som en Netmineare har du mängder av fina förmåner, både sådana som känns bra i hjärtat och i plånboken.

En arbetsplats med öppna dörrar och högt i tak

Modern arbetsmiljö med både kontor & kontorslandskap

Alla är en viktig del i vår framgång & att peppa varann sitter i vårt DNA

Vi bryr oss – om varann och om andra

Friskvårdsbidrag & sjukförsäkring för ditt välmående

Möjlighet till förmånsbil och förmånscykel

Dressed up Friday sista fredagen varje månad

Flexibel arbetstid = flexibelt vardagsliv som passar dig

Förmåner

Som en Netmineare har du mängder av fina förmåner, både sådana som känns bra i hjärtat och i plånboken. Att få jobba nära en hel bunt med galna och smarta människor med samma mål är bara det en av förmånerna. Lönen förhandlar du själv och prestation lönar sig alltid. Vissa tjänster jobbar dessutom med bonussystem. Efter ett år kan du förhandla gällande möjlighet till en förmånsbil. Samtliga anställda får dessutom ett trygghetspaket med tjänstepension och sjukförsäkring. Självklart ska du må väl oavsett tid på dygnet och därför erbjuds du såklart bidrag för gymkort och annan friskvård. Det kan hända att en ”Fredagsfys – före Fredagsmys” poppar upp i kalendern också. Vi tror också på en bra balans mellan jobb och fritid så din arbetstid kan vara flexibel när du behöver det. På Netmine jobbar vi som har hjärtat på rätt ställe. Vi stöttar varann i med- och motgångar i livet och hjälper dom som kanske inte har det lika bra. Vi bryr oss – om varann och om andra.

 

Arbetsmetodik och värderingar

Oavsett vilken roll du har på Netmine så är du en viktig del i vår framgång. Vad du gör är lika viktigt som hur du gör det. Eget ansvar och initiativförmåga är dina främsta egenskaper. Tillsammans arbetar vi fram en arbetsbeskrivning baserad på en blandning av vardagliga uppgifter och utmanande projekt. Våra ledord -Rak, Relevant, Relation - rimmar väl med dina egna personliga värderingar. På Netmine tror vi på öppna dörrar och högt i tak. Prata med vem du vill, när du vill om vad du vill. Det är en självklarhet att alla behandlas lika.

Varför Värnamo?

Värnamo är kanske inte den metropol som du drömde om att göra din karriär i men vår stad har faktiskt väldigt många fina sidor. Vi har väldigt korta bilköer, rusningstrafiken är inget man blir arg på och vi har inga flådiga parker – bara ren natur. Om du skulle flytta till Värnamo kommun för att börja jobba hos oss ser vi till att du kommer trivas ungefär hur bra som helst. Har du redan familj med barn och sånt, är de troligtvis det viktigaste i ditt liv. Vi har en superbra grej till dig, eller ja – er! Vi samarbetar idag med Ditt Värnamo som finns till för alla nyinflyttade ska trivas och rota sig i vår underbara småstad. Genom dem kan du få hjälp att hitta jobb till din andra hälft, åka på gratis rundturer och träffa andra nykomlingar på mysiga välkomsttillställningar.

Ibland kan det vara svårt att rycka upp rötterna, det förstår vi. Vi har flera som pendlar till jobbet från närliggande orter som Jönköping, Ljungby och Växjö. Det funkar fint det också!

 

Kollegor

Ena dagen jobbar ni ihop ett komplext projekt andra dagen paddlar ni kanot genom världens åskoväder med tillhörande hagelskur. Dina kollegor kommer du förhoppningsvis ganska snart ser mer som dina vänner. Vi kommer kanske gå på varandras bröllop och definitivt dela en och annan pizza. Är du lite mer av en ensamvarg så är det okej, vi ser till att du får kaffe och fika på ditt kontor om du hellre vill det. De dåliga skämten kommer du hur som helst inte undan.

Bli en i Netminegänget! Det blir kul!

Vi söker ständigt nya talanger!

Komplettera Netminegänget, här lägger vi upp våra lediga tjänster. Har vi inte lagt upp någon eller finns det ingen som passar? Skicka en spontanansökan vi kanske visst behöver dig. Vi vet bara inte om det än. Maila till jobb@netmine.se

I och med att du anmäler ditt intresse godkänner du att Netmine AB registrerar de uppgifter du anger i syfte att matcha dem med för dig passande tjänster, vi sparar uppgifterna i två år som längst. Netmine:s register följer GDPR-lagstiftningen.