Support

Om Netmine

Netmine AB är ett IT-konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att kunna leverera gränsöverskridande produkter mellan våra affärsområden. Vi erbjuder systemutveckling, it-teknik och molntjänster. Vi har fördelen att kunna komplettera varandras kompetenser inom bolaget.

Det enda vi egentligen bryr oss om är att slå knut på oss själva för att kunna leverera en lösning till er som ni är nöjda med. Länge.

Vårt arbetssätt bygger på förtroende - inte krångliga avtal med långa bindningstider.

Att se varandra i ögonen och ta i hand är vår melodi. Som bevis på detta är vi ett Rekommenderat företag med R-licens vilket är en unik kvalitetsstämpel för företag som står för god affärsetik.

Berättelsen om Netmine

Maj 2003

Netmine - Nu kör vi! Företaget är startat och vi är nu "E & J Konsult AB".

Maj 2003

Markus Johansson - Med en entreprenörs självförtroende är han nu företagare, teknisk IT-konsult, nätverkstekniker och VD, allt över en natt. Utan ett öre och kör Peters mammas blåa Skoda.

Maj 2003

Peter Enbjärde - Helt orädd med pengar tillhörande banken är han nu teknisk IT-konsult. Han bjuder på en mindre generöst tilltagen kontorsplats bakom soffan i sin 1,5 rummare. I övrigt råder dock ingen brist på generositeten.

Maj 2003

Netmine - Vi har installerat faxen och vårt absolut första reklamblad har skickats ut till ett stort gäng företag i bygden.
Visa hela tidslinjen

RAK

Netmine strävar alltid efter att ha en rak och ärlig kommunikation gentemot kunder och leverantörer. Trovärdighet betyder allt.

RELEVANT

Netmine strävar alltid efter att ge våra kunder en relevant lösning baserat på deras egna förutsättningar, storlek och behov. Det är en av anledningarna till varför Netmine inte jobbar med bundna avtal.

RELATION

Netmine strävar alltid efter ett högt förtroende bland våra kunder och leverantörer. Den personliga kontakten är därför något som vi värdesätter.

Företagsfakta

Delägare: 3 st

Anställda: 19 st

Grundat: 2003

Omsättning: 24 miljoner SEK (2016/2017)

Är man stor måste man vara snäll

Med framgång kommer även ansvar, desto mer vi växer desto mer ger vi tillbaka till samhället. Vi delar med oss!

Vi på Netmine bryr oss - om varann och om andra. Ronald Reagan sa en gång något i stil med att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Med framgång kommer större möjligheter att hjälpa de i samhället som har det sämre. Så försöker vi också leva.

Om du vill veta mer om hur vi ser på sponsring är du varmt välkommen att läsa vår Sponsringspolicy. Nedan finner du de projekt vi har valt att stödja idag, och hur och varför.