Support
Tillbaka

Tilda Jonasson

Min roll på Netmine


0370-30 23 36

tilda@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Just nu jobbar jag bara med att underhålla mina två söner på bästa vis. Men när jag inte är mammaledig har jag lyxen att få jobba med det roligaste jag vet, att hålla ordning och reda på ekonomitorpet.

Arbete

Tildas jobb som ekonomi- och säljassistent gör att hon jobbar mycket i det dolda. Troligtvis har Tilda stenkoll på vem du är, även om du inte känner till henne särskilt väl. Hon är den som skickar iväg våra fakturor men om något råkar vara fel, skäll inte på henne för det. Alla som är snälla kommer få den bästa hjälpen som går att få!

Personligt

Detta energiknippe till tjej, är uppvuxen i Lagan men när en hockeykille från Värnamo stal hennes hjärta bytte hon från en ishall till en annan och la konståkningsskridskorna på supporterbänken. En vän som Tilda borde alla ha! Hon är väldens snällaste men låt dig inte luras av den mjuka ytan hon har nämligen varit mästarinna i luftgevärsskytte. Nu ligger dock geväret mest på hyllan till förmån för trädgårdshandskarna och löparskorna. Utmana henne gärna i något lopp, för det älskar hon!