Likt flera av mina kollegor började min Netminekarriär med LIA-praktik. Och sedan Februari 2017 är jag tillbaka hos väldens härligaste kunder och kollegor! Numer är det jag som håller i den mesta ordningen och redan, det mesta som inte syns.

Arbete

Tildas jobb som ekonomiansvarig gör att hon jobbar mycket i det dolda. Troligtvis har Tilda stenkoll på vem du är, även om du inte känner till henne särskilt väl. Hon är den som skickar iväg våra fakturor men om något råkar vara fel, skäll inte på henne för det. Alla som är snälla kommer få den bästa hjälpen som går att få!

Personligt

Detta energiknippe till tjej, är uppvuxen i Lagan men när en hockeykille från Värnamo stal hennes hjärta bytte hon från en ishall till en annan och la konståkningsskridskorna på supporterbänken. En vän som Tilda borde alla ha! Hon är väldens snällaste men låt dig inte luras av den mjuka ytan hon har nämligen varit mästarinna i luftgevärsskytte. Nu ligger dock geväret mest på hyllan till förmån för trädgårdshandskarna och löparskorna. Utmana henne gärna i något lopp, för det älskar hon!

Tilda's kompetenser
100%

Stenkoll på siffrorna

5%

IT-kunskaper

65%

Håller kollegornas träningspepp på topp

Tilda Magnusson

Ekonomi­ansvarig

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken