Support
Tillbaka

Johan Hultgren

Min roll på Netmine


0370-30 23 44

johan.h@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

2020 är inte bara året då mitt band blev med turnébuss utan även året jag blev en Netmineare. Ibland behöver man hoppa och nu tog Netmine emot mig med öppna armar.

Arbete

Johan kommer till oss med lång erfarenhet och breda språkkunskaper, alltså då pratar vi kodning. Om han kan lära dig att beställa öl på din nästa semesterresa får du kolla med honom. Han kommer jobba med de riktigt stora och komplexa projekten, precis så grym är han. Inget problem är för stort för vår nya Johan, ett leende och några tangenttryck senare så är vi i hamn. Kanske lite förskönat men allt känns så enkelt när han pratar.

Personligt

Okej nu kommer vi till biten då vi blir lite malliga över att ha en anställd som finns med på Spotify. Hur coolt! När Johan inte ägnar tid åt att skriva kod till magiska system så sjunger och spelar han bas i bandet Baksug. Googla för Guds skull inte baksug utan tillägget - the band! Och som om det inte vore nog med att han skapar skön musik i baktakt då ska ni se hans löpsteg det går inte baklänges om man säger så! Vi vet faktiskt inte om det finns något som inte glimmrar kring denne herre? Ni avgör!