Jag började som en extra resurs på Netmine hösten 2018. Det föll väl ut och sedan mars 2019 är jag en riktig Netminare. Om Anne är den som bestämmer hur det ska se ut så är jag den som ser till att det blir som hon skissat fram.

Arbete
Att Ellie kom till Netmine som en räddande ängel i en tid då vi hade över öronen att göra är vi så glada för. Hon tar sitt jobb på stort allvar och med henne med på tåget levererar utvecklingsavdelningen ännu snabbare. Hennes roll innebär att vara en länk mellan grafiker och utvecklarna. Hon kollar på designskissen och ser sedan till att verkligheten kommer stämma överens med dessa och att användaren kan använda produkten så som det är tänkt.

Personligt
Ellie är en härligt klurig och konstnärlig tjej med båda fötterna på jorden. När hon inte finular på jobbet så donar hon hemma istället. Och äntligen känns det som hon hittat hem, i ett hus med Apladalen runt knuten. Söndagspromenaderna tillsammans med familjen och hunden Bella kommer troligtvis inte låta sig väntas på när allt väl är i sin ordning i huset.

Ellie's kompetenser

88%

Design

90%

Wordpress

100%

Umbraco

Ellie Marianini

Ellie Marianini

Frontend-utvecklare

5 snabba


Svagt kaffe eller Starkt kaffe
Fredagsmys eller Fredagsfys
Vinter eller Sommar
Hårdvara eller Mjukvara
Apladalen eller Storgatsbacken