Support
Tillbaka

Utveckla din verksamhet med en app

Mattias Bogren från Svetsutvecklarna lanserade hösten 2018 sitt system och har på kort tid fått ett stort antal användare i detta.

Vi fick under Elmia Subcontractor stjäla några minuter av Mattias Bogren från Svetsutvecklarna innan hans entré på scenen. Mattias har under hela sitt yrkesverksamma liv jobbat med svetsning, som konstruktör, utbildare, svetsansvarig och revisor av svetskvalitetssystem och just därför har han fått en stor inblick i vilka utmaningar som finns i svetsande verksamheter. Så när han fick en idé som var för bra för att inte dela med sig av resulterade det i ett kvalitetssystem för svetsande verksamheter - SVETSKOORDINATORN®.

Mattias mål med systemet Svetskoordinatorn var att förmedla svetsinstruktioner till svetsare och skapa ordning på certifieringarna som behövs men det har snabbt utvecklats och blivit en hel digital verktygslåda för svetsande verksamheter. Det senaste tillägget av onlineutbildningar innebär att kunderna nu har ännu lättare att hitta information och den kunskap de söker efter.

Sällan har vi hört om ett bättre mottagande hos en kundgrupp! Egentligen är det inte så svårt att förstå, för man behöver inte gå längre än till sig själv för att inse att det är just tid som är det man önskar sig mer av. Därför är Svetskoordinatorn mitt i prick, kunderna sparar tid på att ha kunskapen i huset och slipper anlita externa konsulter och det har i sin tur kunnat leda till utveckling i kundernas verksamheter.

Wow, wow, wow - säger vi! Stort tack Mattias för allt du lärt oss om svetsning. Vi tycker att det är himla roligt att få jobba ihop med dig och med tanke på att du alltid har nya idéer på lut är vi övertygade om att Svetskoordinatorn snart får ännu fler positiva sideffekter för dina kunder.

"Netmine har varit en riktigt bra samarbetspartner. Jag hade fördomar om programmerare - det har jag inte längre".

Mattias Bogren, Svetsingenjör IWE, VD & ägare Svetsutvecklarna


2017-04-19 | Nyheter Kundcase

 • Läs mer

  Egen webbshop snabbt och enkelt

 • Läs mer

  Videokonferens vi har gjort en jämförelse

 • Läs mer

  Jobba hemifrån - bästa tipsen

 • Läs mer

  Jobba hemifrån - det här behöver du!

 • Läs mer

  Pressmeddelande_Netminehuset

 • Läs mer

  Adam funderar Del 4

Vill du prata mer om det?