Support
Tillbaka

Netmine utvecklar för framtidens industrier

Data från robotar samlas in ger en hälsocheck direkt i mobilen.

Under 2017 utvecklade Netmine ett system åt robottillverkaren Wemo Automation AB. Systemet innefattar både ett administratörsverktyg samt två appar och hjälper Wemo att fortsätta gå i spetsen för nästa industriella revolution - Industri 4.0.

Begreppet Industri 4.0 har du kanske hört - men vad innebär det egentligen? Jo, det är när vi utnyttjar all data som finns för att kunna effektivisera en produktion. För Wemo och dess kunder har detta blivit verklighet med hjälp av Wemo-Connect, ett system som är utvecklat av Netmine och som innefattar ett administrationssystem och två appar.

Utvecklingsarbetet tog fart i början av året och strax innan sommaren kunde den första versionen lanseras. Under hösten har systemet nått ut till många fler av Wemos kunder och skapat ett mervärde för både företaget själva och dess kunder. 

Vi gav ordet till Bengt Ståhl en av tre bröder som grundat och driver Wemo Automation AB. - Netmine har hjälpt oss att ta fram ett system där man via app kan följa sin produktion. Roboten skickar information direkt till dig, vart du än befinner dig.

- Våra användare kan nu effektivisera sin produktion genom att de slipper övervaka roboten, de kan arbeta med flera robotar samtidigt och ändå ha full kontroll. Appen skickar notiser om det uppstår problem. Dessutom får man en överblick och historik över hur produktionen rullar över tid berättar Bengt.

Förbättrad produktionseffektivitet, stärkt konkurrenskraft samt ökad flexibilitet i er produktion är några möjliga fördelar i samband med implementationen av Industri 4.0. Netmine egna filosofi är att desto smartare vi gör ditt företag desto mer pengar finns det att tjäna för dig.

Vi besöker gärna Er för att se över hur vi kan digitalisera Er verksamhet och ta med den in i Industri 4.0.

- " Vi är mycket stolta över vårt nyutvecklade system och dess möjligheter till ökad konkurrenskraft för våra kunder."

Bengt Ståhl, Delägare och Grundare


2017-11-20 | Nyheter Kundcase

 • Läs mer

  Egen webbshop snabbt och enkelt

 • Läs mer

  Videokonferens vi har gjort en jämförelse

 • Läs mer

  Jobba hemifrån - bästa tipsen

 • Läs mer

  Jobba hemifrån - det här behöver du!

 • Läs mer

  Pressmeddelande_Netminehuset

 • Läs mer

  Adam funderar Del 4

Vill du prata mer om det?