Support
Tillbaka

Vi kan göra ditt jobb lättare!

Ibland vet man att man behöver ha något som gör saker och ting lite lättare men det är inte alls säkert att man vet vad. Där kommer vi kunna hjälpa dig!

Okej, så här brukar det gå till: Du, eller det är ju inte alltid du men kunden kontaktar oss med ett problem som man vill ha löst. Detta kan vara precis allt mellan himmel och jord, i alla fall sånt som kan skrivas i kod. Det där behöver du inte kunna någonting om men vi kan få till det mesta.

Vi ger dig tre exempel:

En kund ville sänka sina reklamationskostnader och ja det gick ju bra, väldigt bra faktist. Idag har dom i princip inga felleveranser och spenderar 0kr på reklamationskostnader till sin största kund. Snacka om väl investerade pengar. Åt samma kund har vi byggt ett snyggt och enkelt system för produktionsuppföljning. En annan småländsk kund ville göra en app som skickar larm från sina robotar, inte nog med det, appen fick dessutom fler coola robotfunktioner.  Nästan lika lätt som en plätt! Men vi kan på många sätt effektivisera flöden i er verksamhet och spara er tid - och pengar.

Så nu är det bara att kontakta oss med din idé eller ta med dig problemet ni vill lösa. Det är dags att förverkliga dina ideér så kanske ni också kan tjäna ännu mer pengar 2019! Många av våra kunder har upplevt ROI redan efter 6 mån, just saying.

Sugen på att bolla lite? Jag är inte så haj på bollsporter men det här med systemutveckling och appar är jag en fena på! Mina kontaktuppgifter hittar du lite längre ner :)

Emma Clewåker Wisén, Projektledare i utvecklingsgänget

 • Läs mer

  Egen webbshop snabbt och enkelt

 • Läs mer

  Jobba hemma - Håll möte i teams

 • Läs mer

  Videokonferens vi har gjort en jämförelse

 • Läs mer

  Jobba hemifrån - bästa tipsen

 • Läs mer

  Jobba hemifrån - det här behöver du!

 • Läs mer

  Pressmeddelande_Netminehuset

Vill du prata mer om det?