Support
Tillbaka

Affärssystem

I stort sett alla företag behöver idag ett program eller system som hanterar information och ser till att behovet av styrning och administration tillgodoses.

Ett bra affärssystem ger varje företag en bra grund, något som tar vid där pärmarna tar slut. På Netmine vill vi vara extremt duktiga på det vi sysslar med. Affärssystem är idag inte en del av det. Därför samarbetar vi med andra aktörer som jobbar helhjärtat med just affärssystem. Vi hjälper er gärna att hitta en leverantör som vi vet skulle passar er verksamhet. En av våra närmsta samarbetspartners när det kommer till systemstöd är Yellow Solution AB  som till stor del jobbar med affärssystemet Pyramid. Enklare program som Visma och ScanLev hjälper vi dig gärna att komma igång med. 

Kräver din verksamhet ett system eller en app som inte redan finns på marknaden? Då ska du prata med oss, vi har under de senaste åren varit med och tagit fram applikationer som revolutionerat olika branscher, från husvagnar till robotar. Läs mer om våra utvecklingscase och produkter.

Vill du prata mer om det?