Därför behöver vi

(Nästan) inga bindande avtal

Visste du att vi inte har några långa bindningstider i avtal med våra kunder? Är det för bra för att vara sant tror du? Absolut inte, låt oss förklara!

Vi är R-licensierade - detta är en unik kvalitetsstämpel som står för god affärsetik. Vårt arbetssätt bygger på förtroende - inte på krångliga avtal med långa bindningstider. Vi jobbar hårt för att våra kunder ska trivas och tycka att vi gör ett bra jobb, därför behöver vi inte krångliga avtal eller långa bindningstider.

När du lärt känna oss kommer du inse att våra ledord Rak, Relevant, Relation betyder väldigt mycket för oss. Dessa ihop med en rad etiska handlingsprinciper gör att vi kvalitetssäkrar våra tjänster, vårt arbete och vår leverans. 

Därför behöver vi (nästan) inga bindande avtal! Ibland krävs det av tredjepartsleverantörer och av juridiska skäl, dessa krav följer vi ju såklart.

Magdalena Hellman

Marknads­ansvarig & Marknads­strateg

 

Ett rekommenderat företag

Vi blev ett rekommenderat företag år 2012! Japp, för så är det. Man ansöker inte om att få R-licens. Det är något som man måste förtjäna och det hela börjar med att man blir rekommenderad.

Med rekommenderat företag menas att företagets förhållningssätt till etik är värt att rekommendera. Förhållningssättet är att företaget valt att lyfta etikens betydelse och skapa en etisk medvetenhet som långsiktigt bidrar till en god företagskultur och samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

 

R-licensen

Licensmärkets R står för rekommenderat företag och R-licensen utfärdas av R-Företagen som arbetar för att utveckla god företagskultur.

Utifrån deras unika historia föddes en vision om att medverka till en etisk medvetenhet som långsiktigt bidrar till en god företagskultur och samhällsutveckling, där omtanke och ärlighet utgör viktiga ledstjärnor i ett medmänskligt företags- och samhällsklimat.

Vår R-licens

 

Periodiska mätningar

För att säkerställa att min inte gått och blivit oetiska så genomförs periodiska mätningar ungefär vartannat år där alla medarbetare svarar på en enkät med påståenden som dessa: 

Jag upplever att omtanke och ärlighet präglar kulturen på Netmine ABJag upplever att Netmine AB gör kunder och uppdragsgivare nöjdaJag upplever att Netmine AB strävar efter ett sanningsenligt uppträdande

2021 - fick vi högsta betyg: A+

Läs mer på rforetagen.se

Våra nyheter

Kanske är du sugen på att skriva något om oss? Här nedan finner du det som hänt oss på sistone. Prata gärna med vår marknadsanskoordinator om du vill få en kommentar.