Support

Om Netmine

Netmine AB är ett IT-konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att kunna leverera gränsöverskridande produkter mellan våra affärsområden. Vi erbjuder systemutveckling, it-teknik och molntjänster. Vi har fördelen att kunna komplettera varandras kompetenser inom bolaget.

Det enda vi egentligen bryr oss om är att slå knut på oss själva för att kunna leverera en lösning till er som ni är nöjda med. Länge.

Vårt arbetssätt bygger på förtroende - inte krångliga avtal med långa bindningstider.

Att se varandra i ögonen och ta i hand är vår melodi. Som bevis på detta är vi ett Rekommenderat företag med R-licens vilket är en unik kvalitetsstämpel för företag som står för god affärsetik.

Berättelsen om Netmine

2019

Mars 2019

Netmine - Fint ska det va! Kundevent “Den digitala revolutionen” med Andreas Ekström!

Mars 2019

Ellie Ewerlow Casañ - Då vår utvecklingsavdelning har så in i norden att göra har vi utökat gänget från en sextett till en septett med en Frontend-utvecklare. Lyxigt med så angenäma bekymmer!

Januari 2019

Bosse Bergenholtz - I denna takt får vi snart bygga ut igen. Nu är vårt teknikergäng uppe i en styrka av tio personer. Hur det känns? Jo tack, fint!
2018

November 2018

Jenni Pietilä - Då säger vi välkommen till Jenni som den första tjejen i teknikergänget. Med sin gedigna erfarenhet inom IT-support är hon ett välkommet tillskott!

Aug 2018

Linda Gabrielsson - Hon är här, hon är glad och älskar att ta hand om kunder. Det är som att vi är ämnade för varann! Linda har äntligen kommit på plats som Kundansvarig på säljavdelningen.

Maj 2018

Netmine - Tre delägare blir fyra. Vi är glada att kunna presentera Tommy som ny delägare. Nu består ägarkvartetten av två tekniker och två utvecklare.
2017

November 2017

Netmine - Klartecken för inflyttning i nya kontorsdelen!

November 2017

Emelie Plantin - Nu får killarna passa sig, antalet Netminetjejer är snart ikapp! Vi hälsar den sjunde tjejen hjärtligt välkommen. Vilket dreamteam vi har skapat. Kan det bli bättre än så här?

Augusti 2017

Netmine - Nog för att det finns stjärterum så länge det finns hjärterum. Men nu finns det knappt luft till oss alla. Utbyggnaden av kontoret påbörjas!

Juli 2017

Netmine - SM-sponsorer för andra året i rad!
Visa hela tidslinjen

RAK

Netmine strävar alltid efter att ha en rak och ärlig kommunikation gentemot kunder och leverantörer. Trovärdighet betyder allt.

RELEVANT

Netmine strävar alltid efter att ge våra kunder en relevant lösning baserat på deras egna förutsättningar, storlek och behov. Det är en av anledningarna till varför Netmine inte jobbar med bundna avtal.

RELATION

Netmine strävar alltid efter ett högt förtroende bland våra kunder och leverantörer. Den personliga kontakten är därför något som vi värdesätter.

Företagsfakta

Delägare: 4 st

Anställda: 22 st

Grundat: 2003

Omsättning: 24 miljoner SEK (2017/2018)

Är man stor måste man vara snäll

Med framgång kommer även ansvar, desto mer vi växer desto mer ger vi tillbaka till samhället. Vi delar med oss!

Vi på Netmine bryr oss - om varann och om andra. Ronald Reagan sa en gång något i stil med att ingen kan göra allt men alla kan göra något. Med framgång kommer större möjligheter att hjälpa de i samhället som har det sämre. Så försöker vi också leva.

Om du vill veta mer om hur vi ser på sponsring är du varmt välkommen att läsa vår Sponsringspolicy. Nedan finner du de projekt vi har valt att stödja idag, och hur och varför.