Support
Tillbaka

Jenni Pietilä

Min roll på Netmine


0370-30 23 41

jenni@netmine.se

5 snabba

Fredagsmys eller Fredagsfys

Apladalen eller Storgatsbacken

Vinter eller Sommar

Hårdvara eller Mjukvara

Lite för svagt kaffe eller Lite för starkt kaffe

Sedan hösten 2018 är även jag en i Netminegänget och teknikerteamet. Jag älskar att jobba nära människor och hjälpa till med de tekniska bekymmer som dyker upp i användarens vardag. Mitt hjärta brinner lite extra för IT-säkerhet och nätverksteknik, kanske inget man pratar om över en kaffe men det är ju nästan lika viktigt som världsfreden.

Arbete

Jenni har under många år jobbat på stora bolag som Strålfors och Postnord med IT-support. Hon kommer förstärka vårt teknikerteam med sin kompetens inom nätverk och IT-säkerhet. Dessa inriktningar kommer vara en oerhört viktigt del i vårt vardagliga jobb i framtiden, att skydda er information från allehanda hot, som katastrofer och främmande makten och individer, hamnar er data i fel händer kan skadad bli stor på organisationen, det vill vi ju förebygga så långt vi kan och Jenni hjälper er gärna!

Personligt

Efter arbetstid stor det sällan slapp i soffan på schemat. Är det inte stallet som lockar så är det långa promenader med familjen och hunden som gäller. Ett och annat pass på gymmet hinns också med för denna grymma crossfit-tjej.