Support
Tillbaka

Vad gör en utvecklare på Netmine?

Programutvecklare, systemutvecklare, webbutvecklare, mjukvaruutvecklare, IoT-utvecklare, apputvecklare, programmerare, kodare eller kodknackare. Kärt barn verkar ha sjukt många namn. Men vad gör dom egentligen?

Även om dom har VM i olika titlar så är uppgiften för den oinvigde i princip densamma. 

En programmerare kan arbeta med allt från dataspel till avancerade styrsystem i industrimiljöer. Hos oss är det senaste det vanligare såklart. Men när gamification var som hetast så tog våra utvecklare fram ett verksamhetssystem byggt utifrån detta tankesätt. Så ja, lite spelutveckling på arbetstid har vi sysslat med också.

Utvecklarna på Netmine håller ofta till inne på sina kontor och kodar under tiden som det strömmar ut bra musik i de något för stora hörlurar, ibland pausas det för att ta en sig en kaffe innan man återgår till sin bubbla igen. Kanske känns enformigt men det är inte riktigt som det verkar. För vi jobbar i helt olika typer av projekt där systemen varierar och lika så programmeringsspråken. Ena dagen kan man sitta med webbutveckling och andra dagen försöker man få en robot att prata med en smartphone, inga konstigheter. Det är också detta som gör oss så unika i branschen. Inget projekt är skrämmande eller för stora för att hamna på vårt bord. Vi löser det mesta som ska skrivas i kod och med en egen grafiker på avdelningen så kan du som kund vara säker på vad det är du får innan projektet ens är riktigt påbörjat. 

 

 

 

Vill du prata mer om det?